Tilbake til hovedsiden
WahWah Spandabel, en oase på 500 m2 av velvære, terapi og behandlinger. Vi tilbyr et stort og variert tilbud innen: Thalassoterapi (behandlinger med sjø, alger, salt og tare), Hydroterapi (behandlinger med vann), Peloterapi (behandlinger med leire) og Massasjer. Se websiden www.spandabel.no for mer informasjon. Vi ønsker dere varmt velkommen til en total opplevelse for kropp og sjel.

Besøk vår store våtromsavdeling med SPAndabels Hammam, en steam- badstu og en infrarødbadstu, kaldkulp, kropps peeling på oppvarmede flislagte spesialbenker samt vischy dusj som gir massasje under rennende vann.

SPAndabel  har 8 behandlingsrom, for hudpleie, fotpleie, manikyr og pedikyr, massasjer, aroma terapi, innpakninger etc. Vi har også duo massasjerom, duo karbad for en deilig opplevelse for to.
Åpningstider og bestilling;

Man-tirs. 10.00 til 18.00
Ons-tor. 10.00 til 20.00
Fre-lør. 09.00 til 18.00

Inngangen til SPA-senteret for hotellgjester finner du i 3. etasje. Dagsbesøkende kan benytte direkteinngangen i Tollbodgaten 6.

Behandlingstime på SPAndabel kan du bestille på tlf: 38 17 41 74

Årets beste Gave? Gavekort på SPA er for mange den perfekte gaven. Du velger selv om du ønsker å sette et beløp på kortet, eller en behandling. Gavekort kan du kjøpe i resepsjonen på Spandabel. Ønsker du en supplering til gavekortet kan et lekkert spa-produkt fra Spandabel i Tollbodgaten 6 være en super ide.


Klikk for å laste ned brosjyren for
SPAndabel. Du må ha Adobe Acrobat reader
installert på maskinen for å åpne dokumentet.

Klikk for å laste ned SPAndabels SPA Ã la Carte
med priser. Du må ha Adobe Acrobat reader
installert på maskinen for å åpne dokumentet.

Klikk for å åpne websiden til WahWah Spandabel.
Her finner du informasjon om behandlingene
og produktene du finner på SPAndabel.
hotel norge | tlf 38174000 | e-post firmapost@hotel-norge.no | scandic hotels
webmaster - Terje Lund